Ett ställe för dig som älskar fika

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara hit för att läsa ett nytt inlägg som jag har skrivit. Det jag ska skriva om idag är ett konditori i Sunne vid namn Citykonditoriet i Sunne AB, vilket är konditoriet som jag verkligen älskar mest.

I min familj har fika alltid varit en stor del, vi har lagt ner mycket tid och energi för att tillsammans få våra fikastunder. När jag var liten fikade vi näst intill en gång om dagen, vilket blev mer sällan ju äldre vi barn blev. Än idag älskar jag fika riktigt mycket och vi i familjen spenderar helst tid med varandra över en fika. Då jag har ett så stort intresse för just fika har jag letat efter ett konditori i Sunne som jag älskar, så att jag alltid har ett konditori som jag vet att jag kan vända mig till ifall jag är sugen på lite fika. När jag hittade Citykonditoriet i Sunne AB föll jag direkt, de hade ett stort och mumsigt utbud som jag genast började testa. Deras personal är även riktigt trevlig, man får alltid ett trevligt välkomnande när man kommer dit. Sedan dagen jag hittade dem har jag besökt dem flertal gånger, och jag har varit lika nöjd varje gång. Jag har även tagit med min familj till detta konditori i Sunne för att visa dem min härliga upptäckt, alla i familjen har älskat dem lika mycket som jag gör. Vi har haft många trevliga fikastunder på det här konditoriet, vilket som sagt är något vi älskar. Hur som helst skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att rekommendera detta konditori i Sunne till er ifall det finns någon som älskar fika lika mycket som jag.