Jag är inte längre rädd för att gå till frisören

God eftermiddag gott folk, välkomna tillbaka till mig och min blogg. Känn dig även välkomnad till ett nytt inlägg, ett inlägg som kommer handla om Lazokia Beauty Zone AB. Till dem brukar jag vända mig när jag ska klippa mig eller ta hand om håret på något annat sätt, deras frisör i Motala är nämligen extremt duktig.

Förut brydde jag mig inte om vilken frisör jag gick till, så länge mitt hår blev klippt eller vad det nu skulle bli. Så tänkte jag innan jag gick till en frisör som inte alls var duktig, jag gick dit utan att ha hört någonting om dem. Även om det tidigare har fungerat fungerade det inte den här gången, håret blev helt ojämnt klippt så jag var ändå tvungen att gå till en annan frisör för att fixa till det efteråt. Sedan dess har jag tänkt till en extra gång innan jag går till en främmande frisör, jag var därför aningen skeptiskt när jag gick till Lazokia Beauty Zone AB första gången. Då jag inte visste om det skulle bli ett bra resultat satt jag på vakt hela tiden, även om jag hade hört mycket bra om dem sedan tidigare. Den gången fick mig att börja lita på dem, jag blev väl omhändertagen och jag fick ett otroligt bra resultat. Efter att det hade blivit så bra kände jag mig trygg i att gå tillbaka till denna frisör i Motala, idag är det näst intill den enda frisören jag vågar gå till. Även om det är jobbigt att ha skräck för att gå till frisören är det ändå skönt att ha en frisör som man kan lita på fullt ut. Om någon av er också har frisörskräck kan jag verkligen tipsa er om denna frisör i Motala, där kommer du garanterat slippa vara rädd.